2021年03月13日

Japanese Gnocchi!

Japanese Gnocchi!

I love gnocchi! This past weekend, my Japanese friend made her version of gnocchi with Japanese mushrooms and onsentamago (soft-boiled egg, in English). It was absolutely delicious and, honestly, better than most gnocchi I've had! It's really cool to see how a dish's flavors can change so drastically (in a great way) when you combine different ingredients from across cultures. I love Japan and pasta!



同じカテゴリー(Nik先生)の記事画像
Eggs
Udon
Taiwanese Food
Opera Cake
My Dog
Ceviche
同じカテゴリー(Nik先生)の記事
 Eggs (2025-02-22 14:00)
 Udon (2025-02-15 14:00)
 Taiwanese Food (2025-02-08 14:00)
 Opera Cake (2025-02-01 14:00)
 My Dog (2025-01-25 14:00)
 Ceviche (2025-01-18 14:00)

※このブログではブログの持ち主が承認した後、コメントが反映される設定です。
上の画像に書かれている文字を入力して下さい
 
<ご注意>
書き込まれた内容は公開され、ブログの持ち主だけが削除できます。


削除
Japanese Gnocchi!
    コメント(0)