2025年03月11日

Warm Bowls & Warm Hearts in Uwajima

Sitting in a cozy little shop in beautiful Uwajima, I savored a bowl of tai meshi ochazuke, the warm broth melding perfectly with the fresh sea bream and rice. There’s something about the flavors here—simple yet rich, like the fertile waters that make Uwajima’s seafood some of the best in Japan. The locals, always so affectionate and welcoming, made the experience even more special. I can’t wait to go back.
Warm Bowls & Warm Hearts in Uwajima



同じカテゴリー(Jason先生)の記事画像
From Classroom to Aquarium.
A Haunting Watch.
Flower Time.
MIMOCA
Wintersweet: The Fragrant Harbinger of Spring
Keep your eye on the doughnut, not the hole.
同じカテゴリー(Jason先生)の記事
 From Classroom to Aquarium. (2025-02-25 14:00)
 A Haunting Watch. (2025-02-18 14:00)
 Flower Time. (2025-02-11 14:00)
 MIMOCA (2025-02-04 14:00)
 Wintersweet: The Fragrant Harbinger of Spring (2025-01-28 14:00)
 Keep your eye on the doughnut, not the hole. (2025-01-21 11:52)

※このブログではブログの持ち主が承認した後、コメントが反映される設定です。
上の画像に書かれている文字を入力して下さい
 
<ご注意>
書き込まれた内容は公開され、ブログの持ち主だけが削除できます。


削除
Warm Bowls & Warm Hearts in Uwajima
    コメント(0)